VULIN NAGRADIO PRIPADNIKE KRIMINALISTIČKE POLICIJE U KRALJEVU Naša deca su bezbednija jer 321 kilogram marihuane neće dospeti do njihovih ruku!
MUP Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa pripadnicima kriminalističke policije Policijske uprave Кraljevo, zahvaljujući kojima je u Bogutovcu zaplenjeno više od 321 kilogram marihuane i tom prilikom pohvalio njihovu uspešnu akciju i njihovu posvećenost u borbi protiv trgovine narkoticima.

„Svojim efikasnim i marljivim radom stali ste na put trgovini narkoticima, zaplenili ste značajnu količinu marihuane i uhapsili narko-dilere koji truju našu decu.

Zahvaljujući uspešno sprovedenoj akciji naše ulice su bezbednije, naša deca su bezbednija, jer više od 321 kilogram marihuane neće dospeti do njihovih ruku. Budite sigurni da je svaki narko-diler koji je spreman da proda drogu našoj deci isto tako u stanju da zbog novca i profita ubije našu decu i zato je vaša akcija od nemerljivog značaja", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je nagradio pripadnike kriminalističke policije Policijske uprave Кraljevo zbog uspešne akcije zaplene marihuane.

VULIN NAGRADIO PRIPADNIKE KRIMINALISTIČKE POLICIJE U KRALJEVU Naša deca su bezbednija jer 321 kilogram marihuane neće dospeti do njihovih ruku!

MUP Republike Srbije

 

Ministar Vulin je ponovio svoj stav da marihuana u Srbiji neće biti legalizovana dok god je na njenom čelu Aleksandar Vučić i poručio da se on lično zalaže za to da dilerima koji prodaju drogu našoj deci treba suditi kao za pokušaj ubistva.

Efikasnim radom pripadnika kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Кraljevu, u saradnji sa Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, zaplenjeno je više od 321 kilogram marihuane i tom prilikom su uhapšene tri osobe.

Policija je uhapsila B. P. (1980) iz Кraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i dvoje crnogorskih državljana S. R. (1989) i A. P. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u pomaganju.

U kamionu kojim je upravljao B. P., u duplom pregradnom zidu prednjeg dela prikolice pronađen je 61 paket sa ukupno oko 321,3 kilograma marihuane, dok su, kako se sumnja S. R. i A. P. automobilom išli ispred kamiona i osumnjičenog B. P. obaveštavali o prisustvu saobraćajnih patrola na putu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading