Pametni telefon nalik vama – dinamičan, stilizovan i nezavisan
Alo!

Inovacije su temelj serije Huawei nova, a od lansiranja 2016. godine, porodica pametnih telefona konstantno sadrži karakteristike najbolje tehnologije koju Huawei  nudi. U poslednjih pet godina serija Huawei nova se neprestano unapređivala, a kao rezultat tih inovacija na scenu je stupio najnoviji član nova porodice – Huawei nova 9, pametni telefon sa kamerama vrhunske tehnologije poput RYYB niza filtera u boji (CFA) i XD Fusion Engine čime je pruženo izvrsno iskustvo u fotografisanju.

 

Ovaj uređaj odlikuju i 120Hz Original-Colour ekran zaobljenih ivica koji brzo reaguje, moćan procesor, izvrsno trajanje baterije i podrška za brzo punjenje sa 66W HUAWEI SuperCharge punjačem. Objedinjene, sve ove napredne funkcije čine ga savršenim pametnim telefonom za moderne potrošače sa užurbanim načinom života. To je pametni telefon poput vas - dinamičan, stilizovan i nezavisan.

Zabeležite svaki trenutak, čak i noću

 

Što se tiče modernog načina života, Huawei je stvorio pametni telefon na koji se možete osloniti u bilo koje doba dana i noći. Novi pametni telefon opremljen je sistemom Ultra Vision kamera koji uključuje zadnju RYYB Ultra Vision kameru od 50 MP sa senzorom od 1 / 1,56 inča koji osigurava visoku osetljivost na svetlo za snimanje visokokvalitetnih fotografija; kameru širokog ugla rezolucije 8 MP, kameru sa senzorom dubine polja od 2MP, makro kameru od 2MP koja fotografise na 4 cm udaljenosti i prednju kameru od 32 MP sa velikim 1 / 2,8-inčnim senzorom.

Sada možete snimiti fotografije visoke rezolucije u bilo koje vreme, bez obzira na doba dana. Pored ovih prednosti, Huawei je stvorio i jedinstveni algoritam Super Night Selfie i Night Portrait Mode koji smanjuju digitalni šum na fotografijama i rekonstruišu pozadinu.

Tako ćete dobiti savršenu kameru za noćno fotografisanje. Bilo da su u pitanju noćni pejzažni snimci ili noćni portreti, fotografije su svetle, ali ne preeksponirane i uključuju detalje skrivene u tamnijim delovima slike. Huawei nova 9 takođe podržava Full-Path P3 Colour Management, koji kontroliše prikaz boja u svemu, od kodiranja datoteka i ekrana, kako biste mogli da zabeležite, kao fotografiju ili video zapis, upravo ono što vidite.

 

HUAWEI nova 9 pokazuje se jednako dobro pri snimanju video zapisa noću kao i pri snimanju fotografija. Sa funkcijama Extreme Night Shoot i Night Selfie Video, možete snimati u mraku s prednjom i zadnjom kamerom u 4K rezoluciji. Osim toga, zahvaljujući AIS tehnologiji stabilizacije videa na prednjoj i zadnjoj kameri ne morate brinuti o drhtavim rukama. Huawei nova 9 zadnja kamera takođe podržava snimanje Slow-motion video zapisa i Time-lapse video zapisa, pružajući zabavne i zanimljive opcije za one koji stvaraju svoje video zapise.

 

Pametni telefon koji odgovara vašem stilu

 

Uređaji koje stalno imamo uz sebe i sami postaju dodaci koji izražavaju nas same - naš stil, ukus i ličnost. Huawei nova sa svojim ultra tankim, ultra laganim dizajnom, u dve različite  boje - zvezdano plavom i crnom - stilski je aksesoar koji će vam pomoći da izrazite svoj stil. Prednja kao i zadnja strana uređaja su blago zaobljene, što ga čini tanjim i prijatnijim za rukovanje. Sa debljinom od samo 7,77 mm i težinom od približno 175 g, Huawei nova 9 je tanak i praktičan.

 

Nema više promene planova zbog slabe baterije

 

Cilj Huawei nova 9 uređaja jeste osigurati da će baterija pratiti vaš tempo života. Nezavisni ste i baterija pametnog telefona vas više neće sputavati. HUAWEI nova 9 ima 4300mAh bateriju visokog kapaciteta kojoj je potrebno 38 minuta da u potpunosti napuni bateriju. Ne morate više brinuti o praznoj bateriji!

 

Nove inspiracije za zabavu

 

6,57-inčni Huawei nova 9 ima ekran koji može prikazati do 1,07 milijardi boja, podržava do 120 Hz osvežavanje ekrana, brzinu dodira od 300 Hz i raspon boja P3 za stvaranje fotografija ispunjenih detaljima. Huawei nova 9 pruža osećaj brzog, glatkog i moćnog telefona, uz izvrsno iskustvo korisnika, u svakodnevnim radnjima, tako i tokom zabave, zahvaljujući mobilnom procesoru Snapdragon 778G 4G, dopunjenoj naprednim Huawei rešenjem za hlađenje i tehnologijom veštačke inteligencije.

Pametni telefon nalik vama – dinamičan, stilizovan i nezavisan

Alo!

 

 

Otkrijte mogućnosti Huawei nova 9 danas

 

Svoj Huawei nova 9 telefon možete nabaviti već danas. Novi član Huawei porodice pametnih telefona dostupan je u okviru jedinstvene pre-order ponude tokom koje ćete uz kvalitetnu kameru, izuzetne performanse i primamljujući dizajn Huawei nova 9, dobiti još jedan popularan uređaj Huawei ekosistema. Reč je o Huawei FreeBuds 4 slušalicama koje odlikuje kvalitetna reprodukcija zvuka visoke rezolucije, ali i tehnologija adaptivnog aktivnog poništavanja šuma, uz koju ćete ukloniti buku okoline i fokusirati se na omiljenu muziku.

 

Ovi uređaji mogu biti vaši po ceni od 61 999 RSD. Pre-order ponuda trajaće do 7. novembra. Za više detalja posetite Huawei online prodavnicu.

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading