SOCCERBET donirao 336.000,00 rsd Fondaciji „Nataša Kovačević“
Promo

Humanitarna akcija „Da sva deca skaču“ pod organizacijom Fondacije „Nataša Kovačević“, a uz podršku kompanije Soccerbet, imala je za cilj samo jedno, da skupi što više  novca za nabavku aktivnih proteza za decu do 15 godina.

7. septembra u 12 časova, okupili smo se na Trgu Nikole Pašića. Postavili smo koš i radili ono što najbolje znamo. Nagrađivali svaku trojku sa 1000 dinara. Za one mlađe i slobodno bacanje, koš sa kapice, a u nekom trenutku i svaki koš, jer humanost ne zna za granice.

Promo

 

Teška vremena nisu nas zaustavila da budemo društveno odgovorni, već su nam dala motiv da pomažemo još više i zajedno budemo jači.

Svako dete koje je zadesila slična sudbina Natašinoj, sigurno ima samo jednu želju, da skoči i postigne koš, onaj najvažniji – za pobedu! Nastavićemo da podržavamo fondaciju „Nataša Kovačević“ dok i poslednje dete ne bude,sa osmehom na licu, ispunilo svoju najveću želju.

Promo

 

Soccerbet će nastaviti da podržava fondaciju „Nataša Kovačević“ kako bi zajedničkim snagama pružili svakom detetu šansu da skače i postigne pobednički koš. 

 

Komentari (0)

Loading