U SRBIJI DANAS OBLAČNO I HLADNO Temperature sve niže, ali od ovog datuma kreće otopljavanje!
Tanjug

U Srbiji danas hladno za ovo doba godine i oblačno sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Samo će na severu Vojvodine biti suvo u većem delu dana i sa sunčanim intervalima, ali uz postepeno naoblačenje. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 6°C u Užicu do 13°C na severu Vojvodine. U većini predela dnevna temperatura će biti malo ispod 10°C. Uveče oblačno i hladno sa kišom povremeno, a na planinama sa snegom. Temperature u 22h od 5°C do 9°C.

U Beogradu još hladnije nego u petak i oblačno sa kišom. Duvaće umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 9°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 8°C.

U Nišu još hladnije nego u petak i oblačno sa kišom. Duvaće umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna 9°C. Uveče hladno sa kišom. 

U Užičkom regionu hladno za ovo doba godine i oblačno sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 6°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari hladno sa susnežicom i snegom i najviše oko 1°C.

U Novom Sadu još hladnije nego u petak i oblačno sa kišom. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna 10°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 9°C.

U Subotici suvo sa sunčanim intervalima uz postepeno naoblačenje popodne i kišu uveče. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 13°C. Uveče hladnije sa kišom. Temperatura u 22h oko 9°C.

Vreme narednih dana

U nedelju oblačno i hladno za ovo doba godine sa kišom povremeno, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Vetar slab do umeren istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 6°C u Valjevu i Užicu do 12°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu i Dimitrovgradu.

U ponedeljak oblačno i hladno sa kišom, a na planinama sa snegom. U utorak takođe oblačno sa kišom povremeno uz par stepeni veću temperaturu u odnosu na ponedeljak. U sredu promenljiva oblačnost i veći deo dana suvo ili sa vrlo malo kiše sledi. Do 15. oktobra će temperature biti novembarske, a zatim sledi postepeno otopljenje krajem iduće sedmice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading