"KOSMET JE NEOTUĐIVI DEO SRBIJE" Političari desnice iz osam evropskih zemalja na skupu u Beogradu(FOTO)
srpskadesnica.rs

Događaj je u toliko veći jer neki od političara dolaze iz zemalja čije su vlasti ranije priznale nelegalnu nezavisnost КiM.

Domaćin Samita koji je održan u Hotelu Moskva bio je lider Srpske Desnice Miša Vacić. Samitu su prisustvovali pet gostiju iz Italije, tri gosta iz Rusije, tri iz Španije, dva iz Grčke, a po jedan gost iz Rumunije, Francuske i Namačke. Na skupu je pročitana poruka Evropskog polsanika Janisa Lagosa, člana grčke Zlatne Zore, koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog verbalnog delikta.

Svi učesnici samita su rekli da je Кosovo i Metohija neutuđivi deo Srbije. Zauzet je zajednički stav da se mora raditi na tome da se evropska desnica zajedno bori za odbranu Кosova i Metohije jer opasnosti secesije prete i drugim evropskim zemljama – kaže lider Srpske Desnice Miša Vacić i dodaje da je ovo samo deo ofanzive za Кosovo i Metohiju koju njegov pokret sprovodi na međunarodnom planu.

Samit je, uz prisustvo 150 ljudi, otvorio general, poslednji Heroj Ruske Federacije – Juri Babanski.

Na Samitu su govorili Martin Garsia Gonzalo iz Nacional Demokrata (Španija), Janis Zorgafos iz E.LA.SIN. (Grčka), Andrino Lobo Manuel iz Falange (Španija), Ivan Baptiste Benedeti iz Partija francuskih nacionalista (Francuska), Кlaus Кremer iz Nacional demokratske partije Nemačke (Nemačka), Ildar Rezjapov iz Partije Veterana Rusije (Rusija), Grigoras Andrei iz Partija Nova Desnica (Rumunija), Roberto Fiore, iz partije Nova Snaga (Italija) i domaćin Miša Vacić.

Samitu su prisustvovali i predsednik Srpskog-ruskog poreta Bobana Dimitrijevića, predstavnici Levijatana, Stevan Đokić iz akencije DBA i predstavnici drugih patriotskih organizacija.

Domaćin Samita Miša Vacić organizovao je za goste iz Evrope obilazak Srbije i naših manastira kako bi upoznali našu tradiciju, veru i kulturu i dali jači doprinos kampanji za Кosovo i Metohiju i istinu o Srebrenici.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading