ZORAN STANKOVIĆ OTKRIVAO ISTINU O SMRTI JELENE MARJANOVIĆ Otkrio sve nedoumice i brojne nepravilnosti
Printscreen

Zoran Stanković, čuveni patolog, predsednik Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i Medveđu i bivši ministar, preminuo je jutros od posledica koronavirusa.

Inače, Stanković je pre nekoliko godina radio i veštačenje tela svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović. Pre četiri godine rekao je za medije kako su se pojavile brojne spekulacije, proizvoljna tumačenja, netačnosti i nedosledna objašnjenja u vezi sa sudskomedicinskim i traseološkim veštačenjem okolnosti pod kojima je - kako i gde nastupila smrt pevačice Jelene Marjanović.

U ime komisije veštaka, veštačenje sam predao nadležnom zameniku tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 21. septembra. Nakon toga i pored brojnih molbi zainteresovanih lica, nisam komentarisao niti učinio dostupnim predato ekspertizno mišljenje, zbog obaveza koje proističu iz Zakona i obuhvaćene su Hipokratovom zakletvom - rekao je Stanković 2017. godine.

Superveštačenje ovog patologa, kako su mediji tada pisali, otkrilo je sve nedoumice i pokazalo tačno vreme ubistva pevačice, način na koji je to učinjeno, kao i kojim je predmetom ubica počinio ovaj zločin.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading