POSTAVIO REKORD U KVIZU, PA POSTAO TRAGAČ On je novo lice "Potere", pobedio kraljicu znanja, pa zauzeo njeno mesto
Printscreen

Deveta sezona "Potere" uveliko je u toku, a takmičarima se sada predstavio i četvrti tragač i bivši takmičar Milan Bukvić.

Do ove sezone bilo ih je troje, a protivnike takimčara činili su Milica Jokanović, poznatiju kao "kraljica znanja", Milorad Milinković i Žarko Stevanović, a svojim brilijantnim učešćem u kvizu Milan je sada postao član njihove ekipe i zauzeo mesto na vrhu "polja".

U najavi novog tragača stajalo je da će on biti veoma intrigantan i od samog starta na visini zadatka, a kako će se Milan sada snaći u ulozi tragača ostaje da vidimo.

POSTAVIO REKORD U KVIZU, PA POSTAO TRAGAČ On je novo lice

Printscreen

 

Podsetimo, Milanu Bukviću, odličnom studentu master studija na Fakultetu političkih nauka i studentu filozofije na Univerzitetu u Novom Sadu, kvizovi su hobi.

Čim je napunio 18 godina došao je u kviz "Potera" i prvi put potpuno sam izašao na megdan tragaču Miloradu Milinkoviću, koji je uspeo da ga zaustavi na putu do pobede.

Šest godina kasnije, Milan se ponovo pojavio u ovom kvizu, ali ovoga puta je uspeo da, takoreći sam, osvoji 24 koraka prednosti, kada je postavio rekord i pobedio Milicu Jokanović, a sada se i sam našao u njenoj ulozi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading