OGLASIO SE MILOMIR MARIĆ Bio prikovan za krevet zbog korone, a sada se brine za srce! Mora kod kardiologa
Printscreen

 

Inače, samo nekoliko dana nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus, i supruga Milomira Marića Vesna Radusinović osetila je prve simptome ove bolesti.

I ako je antigenski test koji je uradio pre dva dana ponovo pokazao pozitivan rezultat na koronavirus, urednik Hepi televizije Milomir Marić za Objektiv ističe da slobodno može da kaže da je pobedio kovid-19 jer se oseća bolje nego ikada!

Snažnog i prodornog glasa, voljan za razgovor, Marić priznaje da „ima dobrog u tome što je oboleo od korone”, jer će, kako tvrdi, posle vakcinacije i preležane bolesti steći potpuni imunitet.

– Zvuči suludo, ali zaista mi je drago što sam imao koronu. U stvari, još uvek sam pozitivan iako se dobro osećam i završio sam terapiju. Danas bi trebalo ponovo da se testiram, pa ćemo videti. Inače, meni su naši najbolji stručnjaci rekli da sam imao sreće jer sam se vakcinisao kineskom vakcinom „sinofarm”, koja pruža najbolju zaštitu, i što sam dobio koronu, jer ću time biti jači i otporniji. Nema potrebe sada da primam ni treću dozu vakcine, jer sam razvio i prirodni imunitet – priča Marić.

ZARAZIO SE NA SNIMANJU

Milomir Marić kaže da se zarazio na snimanju svoje autorske emisije „Ćirilica”, a kako je ispričao, odmah nakon što je saznao da je pozitivan, jedini simptom koji je imao bio je umor.

– Došao sam kući umoran od snimanja i kada sam se probudio, žena je pozvala doktora. Odmah mi je urađen antigenski test, koji je bio pozitivan. Bitno da se sve dobro završilo, a videćemo šta će danas test pokazati. Planiram da odem na pregled i kod kardiologa Miljka Ristića, pošto sam čuo da su nakon korone moguće promene na srcu – kaže sagovornik Objektiva.

Inače, samo nekoliko dana nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus, i supruga Milomira Marića Vesna Radusinović osetila je prve simptome ove bolesti.

– Vesna je dobro, ima blaži oblik korone, kao i ja – zaključuje Marić.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivana

24.09.2021 06:11

Covek bi trebao da razmisli o odlasku u penziju. Para nikad dosta a i zdravlja, samo je pitanje izbora....