PREMINUO MALI BOGDAN GICOVIĆ Odlazi kao šampion, dečak koji je Boga uvek nosio u svom srcu
Facebook

Bogdan Gicović (6), koji je bolovao od tumora, preminuo je danas, objavili su na Fejsbuk profilu ovu tužnu vest članovi njegove porodice.

- Nakon tri godine, dva meseca i sedam dana surove borbe sa nepobedivom bolešću, naš Boba danas je preminuo... Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do poslednjeg daha i bili uz njega do poslednjeg časa - napisao je Bogdanov otac i dodao:

- Odlazi kao vitez, šampion, kao dečak koji je Boga uvek nosio u svom srcu i čije je ime nosio u svom imenu. Hvala svima što ste bili uz nas i uz Bobu. Hvala što ste pomagali, molili se i delili sa nama i dobro i loše. Srešćemo ga opet svi, na nekom lepšem mestu i u neko bolje vreme. AMIN.

 

 

Vest o Bogdanovoj smrti mnoge je zatekla i ostavila u neverici, što se vidi na komentarima koje su ljudi ostavljali na ovu objavu.

Podsećamo, Bogdan je rođen 2015. godine i bolovao je od tumora u maloj karlici - Rabdimiosarkoma. Prošao je kroz pedeset i dva ciklusa hemioterapije, dvadeset i osam dana zračenja, kao i delimične operacije tumorske mase. Tačnije, od 18.07.2018. godine, Bogdan je prvih šest meseci proveo na Institutu za majku i dete, kada je prošao kroz pet ciklusa hemioterapije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading