IZVUČEN SREĆNI DOBITNIK STANA U BEOGRADU Počeo novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"
Printscreen

Večeras je počeo jesenji ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" u kojoj je stan u naselju "Zemunske kapije" dobio Titomir Stojković iz Beograda.

U bazenu se nalazi čak 8.331.534 koverata, a srećne dobitnike izvukla je Jovana Preković, zlatna srpska karatistkinja.

Automobile "fijat 500L" su dobili Andrea Vajda iz Horgoša, Dragica Petrović iz Zrenjanina, Goran Radojković iz Novog Sada, Milan Jovanović sa Novog Beograda i Momčilo Krstić iz Beograda.

Na redu je prvo izvlačenje.

U bazenu je čak 8.331.534 koverte!

Nove vlasnike, među odgovornim građanima koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije, dobiće pet automobila "fijat 500L", kao i stan u Beogradu, u naselju "Zemunske kapije".

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021". Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije i Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

Komentari (0)

Loading