VELIKE GUŽVE NA HORGOŠU Nepregledne kolone čekaju na izlaz iz Srbije
EPA/ANTONIO BAT

Gužve na graničnim prelazima širom zemlje beleže se i ovog, poslednjeg vikenda u avgustu, a nepregledne kolone vozila mogu se videti na graničnom prelazu Horgoš i ne smanjuju se od ranog jutra.

Putnici na Horgošu za izlazak iz naše zemlje danas čekaju u proseku oko četiri sata, a kolona u obe trake pojedinačno doseže čak oko pet kilometara od granice, pa sve do isključenja za naselje Horgoš.


"Čekamo već dva sata, a kažu da ćemo još tri ili četiri. Otišao sam do granice i čuo da je zastoj kod Mađara. Ne znam šta toliko gledaju i traže", kaže putnik koji se sa odmora vraća u Nemačku.

Putnik koji u koloni čeka nekoliko sati da izađe iz Srbije kazao je reporteru Tanjuga da u Nemačku ide na desetak dana i da mu se ovo ne dešava prvi put.

"Evo od 9 do 13 časova čekam, a još nisam blizu granice. Sećam se da sam 2019. godine čekao oko petnaest minuta. Ovo je strašno i ne znam kako smo i zbog čega došli do ovakvih situacija na graničnim prelazima", dodao je još jedan putnik.

Situacija na ulasku u našu zemlju na ovom graničnom prelazu se znatno razlikuje u odnosu na prethodne vikende kada se ovde beležilo višesatno čekanje, a sada se maksimalno čeka do pola sata.

AMS S je ranije saopštio da su nakveće gužve na izlasku iz zemlje prema Hrvatskoj i Mađarskoj.

Komentari (0)

Loading