AUTO-KASKO OSIGURANJE, NAJSIGURNIJA ZAŠTITA Osigurajte vozilo za sve slučajeve štete i krađe, u zemlji i inostranstvu!
foto: Petar Pajić

„Najsigurniji način da od nezgode zaštitite sebe i ostale učesnike u saobraćaju, ali i svoje vozilo, jeste da zaključite polisu auto-kasko osiguranja. Bez obzira na to da li ste akter ili samo učesnik u saobraćajnoj nezgodi, polisa auto-kasko osiguranja Kompanije ’Dunav’ omogućava vam da brzo nadoknadite štetu koja je nastala na tehnički ispravnom vozilu“, izjavio je Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

Kao vlasnik polise auto-kasko osiguranja Kompanije „Dunav“, možete zaštititi automobil od šteta nastalih u saobraćaju, od vremenskih nepogoda, od nezgoda izazvanih nepažnjom ili obešću trećih lica. Auto-kasko polisa „Dunav osiguranja“ omogućava i ugovaranje pokrića za krađu vozila, kao i pokriće za vreme boravka u inostranstvu. Kombinovano auto-kasko osiguranje motornih vozila može se ugovoriti za nova i polovna motorna vozila. Tom polisom vozilo će biti osigurano za slučaj delimičnih šteta i totalne štete, kao i od krađe vozila, u zemlji i u inostranstvu.

AUTO-KASKO OSIGURANJE, NAJSIGURNIJA ZAŠTITA Osigurajte vozilo za sve slučajeve štete i krađe, u zemlji i inostranstvu!

foto: Petar Pajić

 

„Novi propisi prilikom registracije doneli su strožu kontrolu tehničke ispravnosti vozila. U „Dunav autu”, našim klijentima omogućavamo da na jednom mestu obave tehnički pregled, ovlašćeni servis za popravku vozila, te da zaključe polisu auto-kasko osiguranja“, dodao je Bojan Raičević.

Prilikom ugovaranja polise auto-kasko osiguranja moguće je ostvariti i značajne pogodnosti, koji ovu vrstu osiguravajuće zaštite čine finansijski najisplativijim rešenjem. Višegodišnje zaključivanje polise auto-kasko osiguranja omogućava popust od 10%, dok se za plaćanje premije u celosti odobrava dodatni popust od 10% za fizička, odnosno do 15 % za pravna lica.

Iz „Dunav osiguranja“ poručuju da je moguće ugovoriti i plaćanje premije na rate. Dodatna pogodnost je da za svaku godinu bez prijavljenih šteta, prilikom obnove osiguranja, vlasnik vozila ostvaruje bonus od 10% do maksimalnih 50% od visine premije.

Više detalja o ovoj vrsti osiguranja može se dobiti besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na telefonski broj 0800 386 286, kao i slanjem onlajn zahteva za ponudu putem veb-sajta www.dunav.com.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading