"TI SI ŽIV?" Sašu sahranili u Sremskim Karlovcima, a onda je viđen kako šeta po Novom Sadu!
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Mnogi od nas su se ponekad zapitali kako bi izgledala njihova sahrana, da nekim čudom vidimo ko bi nas oplakao, šta bi o nama rekli, a onda jednostavno da nastavimo dalje sa svojim životom. Naravno, takvo nešto je nemoguće. Skoro pa nemoguće.

Pedesetšestogodišnji Saša S. iz Sremskih Karlovaca bio je živ, a mrtav. Na Čeratskom groblju bila je humka, kraj nje krst sa njegovim imenom i prezimenom, godinom rođenja i - logično - godinom smrti. Stvari bi se nastavile svojim tokom da u grobu Saše S. nije bio sahranjen neko drugi, meštanin Sremskih Karlovaca, kojeg takođe zovu Saša, i koji je ličio na živog "pokojnika". Da stvari budu "zanimljivije", meštani Sremskih Karlovaca poznaju Sašu još i kao "Isusa", zbog duge brade, piše 021.rs.

Kako navodi portal, priča potvrđena je u porodici čoveka koji nije ni umro, a sahranjen je.

Grad Novi Sad

 

Kako su rekli, u četvrtak, 15. jula, meštani su ih obavestili da im je član porodice preminuo. Pokušali su da dođu do zvanične potvrde u policiji. Međutim, niko od nadležnih ih nije obavestio, ali su dobili usmenu potvrdu da se radi o njihovom članu porodice.

Telo preminulog je pronađeno u jednoj kući, telo je prevezeno u JKP "Lisje", da bi već sutradan bilo preneseno na groblje u Sremskim Karlovcima. U kapeli je bio limeni kovčeg i porodica kaže da nije mogla da utvrdi identitet, kao što nisu mogli da učine ni dan ranije, jer ih niko nije pozvao da utvrde ko je preminuli. Pokojnik je u petak sahranjen kao Saša S., na grobnom mestu porodice, koja je sahranu i iskopavanje rake platila nadležnom preduzeću.

Novi život

Međutim, u subotu prijateljica "preminulog" porodici saopštava da je on viđen u centru Novog Sada, te da je - živ. Prema nezvaničnim saznanjima, tada su se porodica i policija dali u potragu i pronašli Sašu.

On je više od godinu dana živeo u Novom Sadu, porodica nije bila u bliskom kontaktu sa njim, a nije ni imao telefon na koji bi mogli da pozovu. Kada je pronađen, odveden je u Policijsku upravu Novi Sad, gde su mu uzeti otisci prstiju i gde je fotografisan. Nakon toga se ponovo vratio u Novi Sad i nastavio sa svojim životom.

Komentari (0)

Loading