CRNI OBLACI VRAĆAJU SE U SRBIJU Detaljna vikend prognoza - pljuskovi i grad neće zaobići nijedan kraj!
Tanjug

Jači razvoj oblaka se očekuje popodne najpre na jugozapadu i zapadu Srbije, a zatim će se oblaci premeštati ka centralnim i severnim krajevima. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Samo bi u Timočkoj Krajini moglo ostati sunčano veći deo dana i vrlo toplo. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 26°C u Užicu do 33°C u Negotinu i Pirotu.

U Beogradu sunčani periodi u prvom delu dana, a popodne razvoj oblaka koji će usloviti lokalne pljuskove sa grmljavinom. Kratkotrajna kiša nije isključena ni u toku prepodneva. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 29°C.

U Nišu sunčani periodi u prvom delu dana, a popodne razvoj oblaka koji će usloviti lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 30°C.

U Vojvodini promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom popodne. Kratkotrajna kiša ipak nije isključena ni u toku prepodneva. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 31°C na jugu Banata.

Vreme narednih dana

U nedelju promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom popodne. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 26°C u Užicu do 33°C u Negotinu.

Početkom iduće sedmice se nastavlja nestabilno vreme sa sunčanim intervalima i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode praćene gradom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading