Preko eUprave do kredita u Mobi Banci
Promo

Mobi Banka omogućila je svojim korisnicima da potpuno digitalno i automatski prikupe sve neophodne podatke za podnošenje zahteva za keš kredit i druge proizvode Banke u ponudi, kao što su kreditna kartica ili dozvoljeni minus.

„Projekat Moji podaci za banku koji smo kreirali će neizmerno olakšati pristup bankarskim uslugama. Bez papira, bez čekanja u redovima i bez gubljenja vremena, uz veliku uštedu za građane Srbije. Ovo je prekretnica u istoriji digitalizacije bankarstva u našoj zemlji i prvi projekat ovog obima saradnje privatnog i javnog sektora“, dodatno je objasnila Marija Popović, predsednica Izvršnog odbora Mobi Banke.

Preko eUprave do kredita u Mobi Banci

Promo

 

Nakon predstavljanja projekta u Narodnoj Banci Srbije, Marija Popović zahvalila se Vladi Srbije na partnerstvu i Narodnoj Banci na ključnom doprinosu digitalizaciji bankarskog sektora.

„Ovog projekta ne bi bilo da nije ambiciozne i agilne agende digitalizacije Srbije u kojoj je naša zemlja u mnogome ispred velikog broja drugih ne samo u Evropi, već i na svetu. Hvala na viziji i odlučnosti predsednici Vlade i njenom timu iz Kabineta i Kancelarije za IT i eUpravu. Posebno hvala i Guverneru, gospođi Tabaković, na svemu što je uradila za stabilnost bankarskog sektora u ovim jako teškim okolnostima, što je nedavno prepoznala i Evropska Unija. Jasno je da smo u velikoj oluji koju smo prebrodili imali iskusnog i mudrog kapetana“, zaključila je predsednica Mobi Banke.

Preko eUprave do kredita u Mobi Banci

Promo

 

Kako se koristi usluga Moji podaci za banku?

Nakon prijave na portal eUprave uz kvalifikovani sertifikat ili dvofaktorsku autentikaciju, funkcionalnost Moji podaci za banku pokreće se iz menija usluga. Podaci se zatim prosleđuju banci po izboru korisnika. U ovom koraku nalazi se i potvrda pristanka za obradu podataka o ličnosti, koji se koriste isključivo u svrhu obrade zahteva za kredit koji se odobrava. Tokom postupka, digitalno se stvaraju dokumenti pod nazivom Zahtev za prikupljanje i omogućavanje prosleđivanja podataka, kao i Pristanak za obradu podataka, koji se automatski dostavljaju banci. Nakon dobijanja Potvrde o elektronskoj dostavi na imejl, započinje proces apliciranja za kredit.

Više informacija o usluzi „Moji podaci za banku“ možete naći ovde.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading