DRINOM ĆE ZAPLOVITI 1.000 ČAMACA Regata popunila sve smeštajne kapacitete, traži se mesto više u Bajinoj Bašti
Rina

„Ljudi su se zaželeli Drinkse regate, jer to nije samo manifestacija već događaj sa kog se nose najlepše uspomene. Posetioci će kao i obično stići iz svih delova zemlje, ali i iz susednih država tako da na reci tokom velikog spusta koji je zakazan za subotu, očekujemo preko 1.000 čamaca. Kao i obično, sve mere vezane za bezbednost učesnika i svih posetilaca biće maksimalno sprovođene. Nadamo se gostima i iz inostranstva uprkos pandemiji, jer iskustvo je pokazalo da ko dođe jednom uvek se vraća ponovo“, izjavio je za RINU Siniša Spasojević iz TO „Tara-Drina“.

Većem broju gostiju svakako je doprinelo i znatno povećanje smeštajnih kapaciteta u Bajinoj Bašti.

„Cene smeštaja su ostale iste kao i prošle godine, u zavisnosti od lokacije i vrste apartmana zavisi i količina novca koju morate da izdvojite, ali svakako pristupačna je za svaki dzep. Cene smeštaja za Regatu se kreću u rasponu od 800 do 4800 dinara po osobi za dan, u zavisnosti od prethodno pomenutih faktora. Sve informacije se mogu se mogu dobiti kontaktiranjem Turističkog info-centra u Bajinoj Bašti“, kaže Spasojević.

Organizatori su i ove godine pripremili bogate sadržaje u sklopu manifestacije, a vrhunac žurke svakako će biti koncerti najvećih zvezda iz Srbije i regiona. U petak veče će nastup održati Dženan Lončarević i Aco Pejović, a dan kasnije Đorđe David i Toni Cetinski.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading