NEMA PREDAHA Temperatura raste, evo kada će ponovo biti skoro 40 stepeni
Alo/ Masanori Jošida

Danas u Srbiji toplije i pretežno sunčano sa malom do umerenom oblačnošću na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 19°C, a maksimalna od 31°C do 33°C.

U Beogradu toplije i pretežno sunčano. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 32°C, dok je u Nišu minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 33°C.

Toplije i pretežno sunčano sa malom do umerenom oblačnošću u Užičkom regionu. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 31°C do 33°C, na Zlatiboru i Tari oko 26°C.

U Novom Sadu zoplije i pretežno sunčano. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 32°C, a iste vremenske prilike su danas i u Subotici.

Vreme narednih dana

U sredu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severoistočni ili promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 21°C, a maksimalna od 34°C do 37°C.

U četvrtak i petak sunčano i vrućina uz maksimalne temperature do 39°C. U petak popodne na jugozapadu i zapadu Srbije razvoj oblaka može usloviti pojavu lokalnih pljuskova.

Za vikend se širi nestabilnost na ostale krajeve uz lokalne pljuskove sa grmljavinom popodne. Temperatura u manjem padu, ali i dalje iznad 30°C, pa će biti sparno uzsled povećane vlage tokom vikenda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading