STAMBENI KREDITI ZA BELGRADE WATERFRONT Rata za dom iz snova već od 499 evra mesečno
Predrag Vučković

Stan u Belgrade Waterfront-u moguće je kupiti na kredit u ranoj fazi izgradnje i to uz mesečnu ratu već od 499 evra. Ovo je značajna olakšica svima koji su trenutno u potrazi za novim mestom za život, s obzirom da je standardna praksa banaka da se krediti za novogradnju odobravaju tek kada je objekat izgrađen 60 do 80 odsto. Belgrade Waterfront je u saradnji sa bankama svojim kupcima obezbedio mogućnost dobijanja kredita već na 20 odsto izgrađenosti zgrade. Ponuda će biti interesantna i kupcima koji nemaju srpsko državljanstvo ili stalno prebivalište u Srbiji, jer od sada kredit za stan u Belgrade Waterfront-u mogu da dobiju i nerezidenti.

Cene stambenog prostora u Belgrade Waterfront-u veoma su konkurentne na tržištu nekretnina, te se kvadrat u najsavremenijem delu prestonice može kupiti već od 2.950 evra sa uračunatim PDV-om. Uz stanove najvišeg kvaliteta gradnje, Belgrade Waterfront je u našu prestonicu doneo potpuno novi stil življenja, nudeći raznovrsne sadržaje koji stanarima svakodnevni život čine lakšim i lepšim. Stanari i posetioci mogu da uživaju u bujnom zelenilu Savskog parka, prostranim pešačkim i biciklističkim stazama pokraj reke, brojnim kafićima i restoranima, kao i u Galeriji, najvećoj šoping i zabavnoj destinaciji u regionu. Uz to, cela četvrt je izuzetno dobro povezana sa svim ključnim tačkama u gradu, te do rekonstruisanog Savskog trga imate nekoliko minuta šetnje, do Ade Ciganlije ili „25. maja“ možete stići biciklom, dok se aerodrom Nikola Tesla nalazi na svega 15 minuta vožnje.

STAMBENI KREDITI ZA BELGRADE WATERFRONT Rata za dom iz snova već od 499 evra mesečno

Predrag Vučković

 

 

Belgrade Waterfront je u potpunosti prilagođen savremenom načinu života, pa tako svaka zgrada ima recepciju, obezbeđenje, podzemnu garažu, uređeno unutrašnje dvorište za stanare, kao i profesionalnu službu za održavanje. Blizina vrtića i dečijih igrališta značajna je olakšica za roditelje.

U Belgrade Waterfront-u trenutno je u izgradnji 14 zgrada, dok je od početka projekta u prodaju puštena čak 21 zgrada. Do sada su useljene četiri stambene zgrade, a još tri će biti predate stanarima do kraja godine.

Informacije o stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a, ali i o uslovima za dobijanje stambenog kredita u ranoj fazi izgradnje, možete dobiti registracijom na belgradewaterfront.com ili posetom BW Prodajnom centru na Sava Promenadi.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading