LETOVANJE U GRČKOJ Evo na koji granični prelaz treba da idete i bez čega ne smete krenuti!
EPA

Nikad niže cene za hotelski smeštaj a temperature su idealne, prave letnje Ipak, Kada krećete na letovanje, a sada ćemo pričati o Grčkoj, uvek ima nedoumica, koliko god bili sigurni da sve držimo pod kontrolom.

Milan Lainović iz JUTE kaže da nema velikih gužvi ove godina i da su ljudi veoma dobro upućeni u to kada bi trebalo da krenu.

- Bitno je da putnici ponesu svoja lična dokumenta i prilože dokaze da su vakcinisani ili PCR test, zavisi od toga šta je u tom trenutku najbitnije i samim tim će se lakše putovati, beće bezbedniji i moći će da stignu na željenu destinaciju - rekao je Lainović, a potom posavetovao ljude kojim putem i ka kojim prelazima da se upute ako putuju sopstvenim vozilom.

- Ono što mi preporučujemo jeste Evzoni, taj granični prelaz radi do 11 sati, treba da budete obazrivi da ne idete posle tog vremena, jer se on zatvara, po grčkom vremenu i naravno, ponesite sve navedene dokumente da ne bi imali probleme i obavezno neka provere rasporede putovanja, da provere koliko imaju vremenski do te destinacije, moraju da budu upoznati sa detaljima vezano za putovanja - rekao je Lainović.

Naša ekipa je inače bila na graničnom prelazu Batrovci, kako bi proverili gde idu, kojim povodom, kao i da li su morali da prilože određene dokumente i dokaze o vakcinaciji ili odrađenom PCR testu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading