KUPCI GLEDALI AKCIJSKU CENU U MARKETU I ZANEMELI: Nisu mogli da veruju koliko treba da plate proizvod na "popustu" (FOTO)
Alo/ Ilustracija

"Ko radi taj i greši", a neke greške, pogotovo u poslednje vreme, veoma se često dešavaju i začuđuju građane u Srbiji prilikom kupovine.

Naime, u marketima i prodavnicama, maltene na nedeljnom nivou, proizvodi iz širokog asortimana su na akcijama i popustima. Prodavci pored svakodnevnog posla i gužvi imaju još jedan zadatak - da na određen proizvod postave novu cenu koja važi tokom akcijske ponude.

Građani često baš te dane biraju kao savršene za odlazak u kupovinu na veliko, pogotovo ako im je cena tada i više nego povoljna. Međutim, neretko se dešava da ostanu u šoku kada malo bolje obrate pažnju na proizvod koji je "na akciji".

KUPCI GLEDALI AKCIJSKU CENU U MARKETU I ZANEMELI: Nisu mogli da veruju koliko treba da plate proizvod na

Alo/ Ilustracija

 

Tako je na društvenim mrežama osvanula fotografija nastala u jednom marketu u Srbiji, a na kojoj se može videti zaista čudna ponuda. Ovoga puta radi se o suncokretovom ulju, čija je stara cena bila 160,99 dinara. Oni koji su hteli da kupe ulje po akcijskoj ceni zbunili su se kada su videli da je ono jeftinije oko 1 dinar i da je sada čitavih 159,90 dinara.

Mnogi kupci ostali su zatečeni kada su videli cenu, pitajući se kako je moglo da dođe do tolikog propusta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milutin

23.06.2021 09:45

Menjsti zakon o cenama.trgovci nas varaju.posebno obratiti pažnju na akcijske cene