MARIĆ PROGOVORIO O ATENTATU NA ĐINĐIĆA Otkrio zašto je ubijen nekadašnji premijer!
Printscreen

 

Pa iako je od 12. marta 2003. godine, kada je ispred zgrade Vlade Srbije ubijen prvi premijer Srbije posle 5. oktobra, ispisano nebrojeno mnogo knjiga i članaka i lansirano pregršt spinova i kontraspinova vezanih za Đinđićevu likvidaciju, Marić je otkrio ono što već detalje nepoznate javnosti.

Poznati novinar je za smrt Điniđića optužio srpske nacionaliste, odnosno njihov poklonički odnos prema Haškom tribunalu.

- Kada su isporučivali Miloševića, izabrali su Vidovdan da označe pobedu zemaljske Srbije nad nebeskom. Ubijen je Đinđić jer su dobri srpski nacionalisti obećali uvođenje redovne avionske linije Beograd-Hag i hapšenje raznih zločinaca sve do poslednjeg Srbina. Od tada se računa da svi narodi na svetu imaju pravo da se bore za slobodu, dok se Srbi kažnjavaju za udruženi zločinački poduhvat - piše između ostalog Marić, aludirajući na isporučivanje najviših državnih funkcionera Haškom kazamatu.

Alo!/Dejan Briza

 

 

U nastavku kolumne u kojoj se bavio odnosima na Zapadnom Balkanu, nekadašnji urednik i novinar čuvene Duge, a danas voditelj na TV HEPI konstatovao je da su tadašnje vlasti u Srbiji "naivno verovale da će nas pomilovati i rehabilitovati kada smo širom otvorili vrata svim našim neprijateljima".

- Nije mnogo pomoglo ni kad su opljačkali i zatvorili čak i fabrike koje su preživele ratove, sankcije i NATO bombardovanje - konstatovao je Marić.

 

Komentari (2)

Loading
ZORAN

21.06.2021 15:19

Maricu svi normalni ljudi znaju razlog IZDAJA se zavrsava surovom kaznom ko od kriminala prosperira brzo gubi glavu Das banku za igranku ali glavu za izlaz

BracikaBraca

21.06.2021 15:48

Шта ли си ти искоцкао и продао, па одобраваш уништавање земље у којој живиш. Џгању један, што би рекао мој покојни другар. .