PROSLAVA DANA POLICIJE U subotu i nedelju bogat program u Beogradu
EPA/SASCHA STEINBACH

 

Svečanim polaganjem zakletve 1.337 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su primljeni u radni odnos u poslednjih godinu dana, u nedelju u 10.30 časova na platou ispred palate "Srbija" biće obeležen Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije.

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u subotu konjanici Policijske brigade, Orkestar policije i pripadnici Ministarstva različitih organizacionih jedinica tradicionalno će svečano prodefilovati Knez Mihailovom ulicom u subotu u 16 časova.

Na taktičko-tehničkom zboru na Kalemegdanu u subotu, od 15 časova, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova prikazaće veštine, opremu i vozila koja koriste u radu, a građani će imati priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada različitih organizacionih jedinica policije.

Program će posebno biti prilagođen najmlađima koji će uz druženje sa policajcima i igru imati priliku da se upoznaju sa čuvarima reda i mira i njihovim radom.

 

Komentari (0)

Loading