MALOJ ELENI SE GUBI SVAKI TRAG Roditelji su u šoku: Ne postoji razlog da ode od kuće
Foto: Printscreen

Devojčica Elena Bojović stara 12 godina nestala je danas oko 12 časova na putu do kuće u Žarkovu, beogradskom naselju, kod Osnovne škole "Đorđe Krstić", koju pohađa.

Elena je, kako navodi prijateljica njenih roditelja za Telegraf.rs, krenula u školu, ali do nje nije stigla.

- Roditelji su je danas čekali da se vrati iz škole, ali nje nije bilo. Odmah su otišli u školu da je traže, ali se ispostavilo da ona uopšte nije bila na časovima - navodi naša sagovornica.

MALOJ ELENI SE GUBI SVAKI TRAG Roditelji su u šoku: Ne postoji razlog da ode od kuće

Foto: Printscreen

 

 

Kako kaže, Elenini roditelji su u šoku i ne mogu da veruju šta im se dešava jer su skladna porodica, a ništa u devojčicinom ponašanju nije ukazivalo na neki problem.

- Sve je bilo sasvim normalno, Elena je dobro dete, ne postoji razlog da ode od kuće. Roditelji su u čudu, ne mogu da veruju šta im se dešava. Slučaj su odmah prijavili policiji - ističe ona.

Kada je nestala na putu do škole, Elena je nosila zelenu majicu, crne helanke sa tačkicama i bele patike. Devojčica nosi naočare, a sa sobom nije imala mobilni telefon.

Ukoliko je vidite ili imate bilo kakvu informaciju o njoj, javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 060/360-3336.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kalesu

04.06.2021 22:12

Želim sve najbolje porodici i da ponovo budu sa svojom ćerkom, ali ovako bi je mogao prepoznati samo onaj, ko joj vidi lice. Ništa drugo se ne zna, visina, odeća...