STANJE NA PUTEVIMA AMSS obavestio vozače, radovi se izvode na sledećim deonicama
Alo!/Masanori Jošida

 


Zbog radova se na pojedinim deonicama saobraćaj odvija u izmenjenom režimu pa je moguća usporenija vožnja.

Tako će na deonici Brza Palanka - Negotin zbog radova na popravci mosta do 1. septembra saobraćaj da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Danas i sutra zbog radova na zameni elastične odbojne ograde

na obilaznici oko Beograda na deonici kod tunela Lipak u smeru ka Bubanj Potoku saobraćaj će se odvijati voznom trakom, dok će preticajna traka biti zatvorena za saobraćaj.

Od danas do 4. juna u periodu od 10 do 16 časova, izvodiće se radovi na bankinama auto-puta kroz Beograd i to od petlje

Aerodrom do petlje Lasta i u oba smera, te će biti zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama.

Do 12. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici između petlje Mali Požarevac i petlje Umčari u smeru ka Nišu. U zoni radova u smeru ka Nišu saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom suprotnog smera, a u smeru ka Beogradu za saobraćaj se zatvara samo preticajna saobraćajna traka.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 17:15 časova na putničkim terminalima graninih prelaza vozila ne čekaju, dok teretna čekaju i to na Batrovcima, Horgošu i Kelebiji 120 minuta, na Gradini 90, a na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading