Čedomir Jovanović se javio sa Sajma: Lekari me nisu puštali na vakcinaciju jer su bili zabrinuti! (FOTO)
Printscreen/Instagram

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović vakcinisao se danas na Sajmu, što je i ovekovečio fotografijama koje je objavio na svom profilu na Instagramu.

Jovanović je opisao celo iskustvo posle preležanog virusa korona i post kovid stanja, kao i da su mišljenja lekara bila podeljena da li da se odmah vakciniše ili ne.

- Naši divni lekari me mesecima nisu puštalii na vakcinaciju zabrinuti zbog komplikovanog kovida i post kovid stanja. I danas su bila podeljena mišljenja. Oni skeptični su smatrali da su mi i antitela kojih imam zillion dovoljna, ali toliko želim putovanja od Mihajla u Edinburgu do Atine i ostrva po Egeju da ipak nisu imali srca da me i oni muče prolongiranjem vakcinacije koja mi otvara vrata života koji sam živeo i kojem sanjam da se vratim - napisao je Jovanović na svom Instagram profilu.

- Hvala svim divnim ljudima od bolnice na Bežanijskoj kosi, preko Infektivne klinike, do Dragiše Mišovića, uz porodicu i prijatelje. Oni su me sačuvali i vratili životu koji me danas odveo do punkta na sajmu. #vakcinisiseiti Odustaćemo nikad!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ma..

20.05.2021 18:49

drago nam je da ste najzad vakcinisali ovog izdajnika i covid manekena, nadamo se da je neka genska rajfajzen terapija...

Sneg Breg

21.05.2021 00:53

Koga on vise zanima. Smesan je. Jadara