LETUJTE U SVOJOJ ZEMLJI, NAJLEPŠE JE! TOS predstavio novu kampanju - „Biram Srbiju“ (VIDEO)
Foto: Alo!

Turistička organizacija Srbije i ove godine spremila je brojne atraktivne aktivnosti koje su namenjene našim turistima, sa porukom da deo svog odmora provedu obilazeći lepote naše zemlje.

LETUJTE U SVOJOJ ZEMLJI, NAJLEPŠE JE! TOS predstavio novu kampanju - „Biram Srbiju“ (VIDEO)

Foto: Alo!

 

Tim povodom juče je u podnožju Avalskog tornja predstavljena nova kampanja pod sloganom „Biram Srbiju“.

Spoj tradicije, istorije i prirodnog bogatstva

Na štandovima u ponudi se mogu videti brošure posvećene turistički zanimljivim raznim delovima Srbije. Tako su bliže dočarani predeli koji prate tok Dunava kroz Srbiju, očuvana priroda reke Tare, reke Uvac i mnoge druge.

Za ljubitelje planinskih predela u ponudi su popularne destinacije poput Kopaonika i Zlatibora, ali i manje poznate lepote Valjevskih planina, planine Rajac i Radan planine.

Različiti krajevi Srbije nude i svoje kulinarske specijalitete, pa  ko želi može da se upozna sa bogatim izbor domaćih vina, rakija, mlečnih proizvoda, meda ili tradicionalnih jela srpske kuhinje.

Direktorka TOS Marija Labović najavila je novu brošuru i bogatu ponudu svim turistima koji žele da leto provedu u Srbiji.

-Turistička organizacija Srbije pripremila je niz promotivnih aktivnosti namenjen domaćim turistima kako bi se odlučili da za svoj odmor ili barem deo odmora izaberu Srbiju. Promocija aktivnog odmora, boravka u prirodi, upoznavanja kulturno-istorijskog nasleđa naše zemlje, uživanje u gastronomskoj ponudi, banje i vinski turizam su fokus kampanje - rekla je Marija Labović.

LETUJTE U SVOJOJ ZEMLJI, NAJLEPŠE JE! TOS predstavio novu kampanju - „Biram Srbiju“ (VIDEO)

Foto: Alo!

 

Aleksandar Bec, tim lider projekta #EUzaTebe, izjavio je da prirodni predeli Srbije znatno doprinose turističkoj atraktivnosti Evrope.

- Evropska unija kroz ovaj projekat pomaže razvoj turizma u Srbiji. Ubeđeni smo da turistički sektor u Srbiji ima potencijal da bude pokretač ekonomskog razvoja ruralnih sredina i omogući stvaranje novih radnih mesta - rekao je Bec.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading