U Beogradu otvaraju se novi punktovi za vakcinaciju u dva tržna centra
Foto: RINA

On je odgovarajući na pitanje Nevene Pavlović u Fejsbuk intervjuu, koji se emituje uživo od 18 sati, rekao da će Grad Beograd nastaviti da pravi dogovore sa kompanijama koje zakupljuju lokale u tržnim centrima, da daju vaučere građanima koji su se vakcinisali.

Vesić je rekao da se autobus koji je pretvoren u mobilni punkt za vakcinaciju pokazao kao sjajno rešenje, jer je juče na Adi Ciganliji u autobusu vakcinisano 285 lica, a danas u Rakovici 333.

U Beogradu otvaraju se novi punktovi za vakcinaciju u dva tržna centra

Tanjug

 

 

- Autobus je sutra u Barajevu gde je pijačni dan, a potom će biti u Lazarevcu i drugim beogradskim opštinama. Sledećeg vikenda autobus će biti na Sava promenadi - najavio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Kako je saopštio Beoinfo, Vesić je izrazio zadovoljstvo što je Beograd najbolji kada je vakcinacija u Srbiji u pitanju i naglasio da Beograd prvi primenjuje nove stvari kao što je vakcinacija u tržnim centrima i autobusu za vakcinaciju.

- Kada sam to predložio, nisu svi bili za, ali kao i uvek bio sam uporan, a podržao me je predsednik Vučić - rekao je Vesić.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading