Tramvaj
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Instagram/moj beograd

Stravičan prizor u Beogradu zabeležen je kada je jedna žena ljubazno zamolila vozača tramvaja da uspori i lakše koči, a nakon svega dobila šamare od putnika. Njena molba za sporiju vožnju nije bila usvojena, a onda je prilikom naglog kočenja poletela i pala. Građani su javno osudili nasilje koje je izvršeno nad ovom ženom kada je posle svega izašla iz tramvaja, stala nasred šina i pozvala policiju.

Na jednoj Instagram stranici objavljen je snimak na kome se može videti žena koja je ljubazno zamolila vozača tramvaja da uspori i lakše koči, ali je on tom prilikom ipak naglo zakočio usled čega je ona pala. Na svu sreći žena se zadržala, te se tom prilikom nije povredila.

Ono što je još više iznenadilo prisutne, jeste trenutak kada je žena izašla iz tramvaja na stanici i stala nasred šina, kako tramvaj ne bi mogao da krene. Potom je pozvala policiju kako bi prijavila slučaj, a onda je jedan od putnika napao ženu i išamarao.

 

 

Putnici su bili prestravljeni, većina je odmah izašla iz gradskog prevoza i otišla.

- Gospođa je opomenula vozača da prestane da telefonira i koči kao ma*ijak, Žena je tu poludela i stala ispred tramvaja da ga spreči da ode jer je zvala policiju. Onda je jedan od putnika išamarao. Tu se vidi čovek koji joj je lupao šamare pa sam se uplašila i samo to malo snimila, bez taga - istakao je očevidac, kako stoji u opisu na stranici Moj_Beograd.

Lavina komentara našla se ispod objave, a tom prilikom potresna korisnica napisala je sledeće:

- Komentari pojedinih muskaraca na ovu objavu su jezivi. Strah me je za devojke koje ćete ozeniti, a tek za decu koju ćete vaspitavati sutra - napisala je korisnica.

- Baš je hrabar taj što šamara devojku! Somina, umesto da je podrška on bije - jedan je od komentara na društvenoj mreži Instagram.

"Na sve strane same MUSKARČINE, izd***ne, nervozne, iskompleksirane, edipovci nenaučeni da poštuju zene. Fuj u šta ste se pretvorili, i onda se nađe neko da kaže kako nam opada natalitet, kome da rađamo i gajimo decu, svinjama koje nas sutra tuku? FUJ!", napisala je korisnica.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading