prevoz
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

U tom periodu doći će potpunog zatvaranja predmetne deonice, zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

– vozila sa linije 708 će u oba smeru saobraćati sledećom trasom: terminus "Zemun polje" – Franje Krča – Dušana Mađarčića Korčagina – Braće Krnješevac – Slobodana Bajića – Jurija Rakitina i dalje redovnom trasom;

– vozila sa linije 704N u smeru ka Trgu republike saobraćaće na trasi: Franje Krča – Dušana Mađarčića Korčagina – Braće Krnješevac – Jurija Rakitina i dalje redovno, a u smeru ka periferiji redovnom trasom.

Privremeno se ukidaju sledeća stajališta:

– za liniju 708 u smeru ka Zemun polju : "Institut za kukuruz" i "Đure Gajića",
– za liniju 708 i liniju 704N u smeru ka Zemunu i Trgu republike: "Franje Krča" i "Đure Gajića".

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

Promenjen režim rada gradskog prevoza u Prvomajskoj ulici

Tokom izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže u Prvomajskoj ulici (opština Zemun), koje izvodi "Termo tim" d.o.o. iz Beograda, doći će do zatvaranja Prvomajske ulice u zoni raskrsnice Prvomajska – Gornjogradska, duž pešačkog prelaza koji se nalazi u kraku koji dolazi od centra grada od 11. do 15. aprila, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

U tom periodu promeniće se režim rada vozila sa linija javnog prevoza:

– vozila sa linije 15 će saobraćati u oba smera ulicama Vrtlarskom, Senskim trgom, Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovnom trasom;
– vozila sa linija 15N, 18 i 78 će u oba smera saobraćati na trasi: Tošin bunar – Ivićeva – Senski trg – Ugrinovačka – Gornjogradska – Prvomajska i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena, i to u smeru prema periferiji stajalište "Gornjogradska 1" u Ulici gornjogradskoj, na poziciji drugog EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom ulicom, u visini kućnog broja 63, kao i stajalište "Prvomajska 1" u Gornjogradskoj ulici, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara ispred raskrsnice sa Prvomajskom ulicom, u visini kućnog broja 10.

U smeru prema centru grada koristiće se stajalište "Prvomajska 1" u Ulici gornjogradskoj, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Prvomajskom ulicom, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading