bez vode
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Potrošači u Balkanskoj ulici (od Admirala Geprata do Кraljice Natalije) i Balkanskoj broj 47 ostaće danas bez vode od 8 do 20 sati, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac.

Potrošači u ulicama Andre Nikolića, Sanje Živanović (od Andre Nikolića do Temišvarske), Radivoja Lole Đukića i Jovana Sekulića ostaće bez vode u utorak, 27. februara, od 8 do 20 sati, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Savski venac.

Zbog planiranih radova na objektu beogradskog vodovodnog sistema na opštini Barajevo, u utorak, 27. februara, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama i naseljima: Lipovički put, Prvomajska, Stara Lipovica, Radionička i naselja Trebež (Ulica 29. novembra).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže u opštini Surčin od utorka 27. februara do petka 1. marta. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 27/28. februara – naselje Jakovo, 28/29. februara – naselje Boljevci, 29. februara/1. marta – naselje Progar.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Iz JКP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading