šamaranje
Foto: Alo/Printscreen

Scenu nasilja zabeležio je svojim telefonom drug napadnutog dečaka, a snimak je objavljen na društvenim mrežama. O svemu se oglasila majka mališana i objasnila šta se desilo.

 

 

- Zamislite da pošaljete dete u Lidl po sladoled. Dok je završavao sa plaćanjem, na kasi ga nervozna baba gura i besno govori da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega, jer je ona bila sledeća na redu. On joj govori ljubazno da će se pomeriti, samo da uzme kusur i sladoled. Na scenu stupa njen muž koji govori detetu da će mu iščupati uši, na šta dete govori: "Zbog čega ćete da mi iščupate uši?", i odlazi sa svojim drugom ka izlazu - navela je majka, a preneo Blic.

Uhvatio ga za kragnu i udario

Onda ih je, kako je dodala, muškarac pojurio i ispred supermarketa uhvatio njeno dete za kragnu uz reči: "Kome ćeš ti da odgovaraš".

- Počeo je da mu zavrće uvo. Sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti. Tada ga je čovek udario po sred uveta. Detetu još zuji u uvetu! Obezbeđenje je bilo tu i kao smirilo situaciju. Čovek se izvinio detetu uz reči: "izvini, nešto sam nervozan" - napisala je ona.

Besna majka imala je poruku za čoveka koji je nasrnuo na njenog sina.

- Samo da te obavestim da sam sad ja mnogo nervozna! Drug je od straha uzeo telefon da usnimi čiku i uhvatio nemili događaj. Deca su bila preplašena! Čuvajte decu! - poručila je ona.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading