pas borča
Foto: Alo/Printscreen

Na društvenim mrežama se već dva dana širi uznemirujući snimak koji je postavljen na Instagram profilu "serbialive_beograd".

Snimak prikazuje nemio događaj koji se desio u jednoj veterinarskoj ambulanti u Beogradu, gde je hrabra devojka, kako se objavljuje, spasila komšijskog psa od uspavljivanja.

Ono što je posebno potreslo korisnike ove društvene mreže jeste činjenica koju je ona navela, a to je da je pas bio potpuno zdrav u trenutku kada je doveden na eutanaziju. Prema tvrdnjama pomenutog profila, osobe koje su dovele psa u ambulantu su to učinile jer mu je vlasnica preminula, a nisu "našle" bolje rešenje za njega.

Pas je na snimku često čujan kako cvili, verovatno osećajući da mu sledi najgore. Na fotografiji koja je podeljena na ovoj društvenoj mreži, vidi se pas tužnih očiju, potpuno prestrašen. Međutim, srećom, pas je sada na sigurnom.

Devojka koja je snimila ovaj video i spasila psa, učinila je to u poslednjem trenutku, a sada se brine o njemu kod kuće, pripremajući ga za udomljavanje.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading