Taksi
Foto: Alo/Profimedia

Beograđanka koja se na Tviteru potpisuje kao "RužnaSvakiDan" podelila je sa drugima svoju priču iz taksija koja joj se desila još pre 20-ak godina. Kako je objasnila, misleći da je svađa sa tadašnjim dečkom bilo ono najgore što joj se desilo te noći, ubrzo se uverila da postoje i mnogo gore stvari.

"Negde tamo davnih 2000-tih u Beogradu, ja mlada napupela studentkinja (nebitno za priču ali da se pohvalim) odlučim da se posvađam sa tadašnjim dečkom u 3h ujutru i sa splava na Novom Beogradu vratim se u centar kući. Izađem ispred splava i besna uletim u prvi taksi.

Taksista stariji lik, ćutljiv i kršan, vidi se Krajišnik. Pustio neke sevdalinke i vozi. Negde na Slaviji staje i kaže kako će samo da pokupi nešto. Kontam uzeće pljeskavicu u onim kioscima, gladan čovek, bi mi ga žao. I dalje besna na momka nisam ni obraćala pažnju šta je radio van taksija, ulazi, nastavljamo vožnju.

"U tom trenutku vadi pištolj ispod sedišta"

U jednom trenutku pojavljuje se drugi auto i kreće da nam bukvalno dahće u branik. Bi mi čudno ali OK, dvehiljadite, Beograd i čudnije stvari su se dešavale.

U jednom momentu drugi auto (sećam se k'o danas polu raspali beli Jugo) kreće da nas pretiče a suvozač da urla na ovog mog taksistu da će ga ubiti. Ja u šoku, sledila se. Oni voze paralelno. Poginućemo. Taksista mi govori 'nemoj se plašiti dete' i vadi pištolj ispod sedišta.

Ja obelela. U kom trenutku je moja tragična ljubavna priča postala krimi film. Već mi u glavi kako ću završiti izrešetana. Jadni moji roditelji. Biram sebi u mislima spomenik i pišem testament. Taksista otvara prozor i onim pištoljem nišani u suvozača. Ja već žmurim.

 

Odjednom beli auto usporava i skreće u prvu uličicu. Taksista vraća pištolj ispod sedišta i pojačava radio pevušeći. Sećam se išla je pesma Dragane Mirković 'Pitaju me u mom kraju'. Stigli mi ispred moje zgrade. Hoću da platim. Drhte mi ruke. Taksista odbija novac, namigne i ode.

Mislim da sam još godinama nakon toga imala tikove na Draganu Mirković i vožnju taksijem", napisala je ona na svom Tviter profilu.

Priča je privukla veliku pažnju ljudi, koji su komentarisali da očekivali neki drugi, lepši scenario, svakako ne malu "krimi" priču.

"A ja očekujem da ćeš reći kupio mi cveće ili i meni jednu pljeskavicu.. Kad ono pištolji i kriminal", bio jedan od komentara.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading