bez vode
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Kako je objavljeno na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", voda će biti isključenja danas od devet ujutru, pa sve do osam sati posle podne u centru Zemuna.

Potrošačima u ulicama Trogirska, Petra Kočića i Džordža Vašingtona biće privremeno isključeno vodosnabdevanje zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zemun.

Svi građani su o radovima blagovremeno obavešteni, i savetovano im je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Iz Vodovoda su saopštili da je za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena auto-cisterna sa vodom.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00- 11, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj veb adresi www.bvk.rs .

Isključenja struje

Stanari delova 11 beogradskih opština danas izvestan period neće imati električnu energiju, saopštila je Elektrodistribucija Srbije.

Bez struje biće naselja u beogradskim opštinama Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Rakovica, Novi Beograd, Zemun, Grocka, Barajevo, kao i pojedina naselja u opštinama Obrenovac i Mladenovac danas neće imati struje najranije od pola devet ujutru, i najkasnije do pet sati posle podne.

Detaljan spisak ulica u kojima danas neće biti struje, kao i tačno vreme uključenja pročitajte na ovom linku.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading