prevoz
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

Iz Sekretarijata za javni prevoz je saopšteno da te izmene stupaju na snagu od danas, te da će biti privremeno uspostavljena i određena stajališta.

U Zemunu 7 linija menja trasu

Zbog radova u Zemunu, vozila na linijama 84, 704, 706 i 707, u smeru ka Batajnici, saobraćaće sledećom trasom:

Bulevar Nikole Tesle Džona Kenedija Bulevar Mihajla Pupina Aleksandra Dubčeka 22. oktobra Vrtlarska Ivićeva Novogradska Cara Dušana i dalje redovno.

U smeru ka gradu saobraćaće trasom:

Cara Dušana Dobovoljačka Ugrinovačka Vrtlarska 22. oktobra Aleksandra Dubčeka Bulevar Mihajla Pupina Džona Kenedija Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnom trasom.

Vozila na linijama 703, 705, 706E saobraćaće skraćenim trasama od okretnice "Zemun (Bačka)" prema Batajnici, Ugrinovcima i 13. maju.

Privremeno uspostavljena stajališta

"Bulevar Nikole Tesle 1" u Ulici Džona Kenedija, na poziciji stuba javne rasvete ispred objekta sa kućnim brojem 4, oko 70 metara posle zone raskrsnice sa Bulevarom Nikole Tesle, gledano u smeru ka Bulevaru Mihajla Pupina, i to za linije 84, 704, 706 i 707;

"Džona Kenedija 1" u Ulici Džona Kenedija, na poziciji stuba javne rasvete ispred objekta sa kućnim brojem 31A, oko 60 metara posle zone raskrsnice sa Bulevarom Mihajla Pupina, gledano u smeru ka Bulevaru Nikole Tesle, za linije 84, 704, 706 i 707.

Sve ostale linije koje su menjale svoje trase zbog ovih radova i dalje će saobraćati na prethodno izmenjenim trasama, navedeno je u saopštenju Beoinfa. Zbog radova u Sarajevskoj 5 linija menja trasu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Sarajevskoj ulici, na delu od Miloša Pocerca do Nemanjine, od danas do 8. oktobra biće promenjen režim rada linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija 52, 53, 56 i 56L će u smeru ka terminusu Zeleni venac, na delu od raskrsnice ulica Savske i Drinske, saobraćati sledećom trasom:

Savska Savski trg Karađorđeva Crnogorska Jug Bogdanova, dok će u suprotnom smeru ka perifernim terminusima saobraćati redovnim trasama.

Vozila sa linije 51N će u smeru ka gradu saobraćati na trasi: Savska Savski trg Nemanjina i dalje redovno, dok će u smeru ka periferiji saobraćati redovnom trasom.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremeno stajalište Ekonomski fakultet 1 u Karađorđevoj ulici, koje se nalazi na poziciji ED stuba u visini parking-garaže Kamenička.

I linija 39 će saobraćati izmenjeno

Zbog izvođenja hitnih radova u Gunjak ulici, na delu od Ulice vojvode Stepe do Stare ulice u naselju Kumodraž, od 2. oktobra od 9 časova do 6. oktobra doći će do promene u radu linije javnog prevoza broj 39, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije 39 će saobraćati na skraćenoj trasi do okretnice u visini MZ "Kumodraž", odakle će u suprotnom smeru saobraćati Ulicom vojvode Stepe prema gradu i dalje redovno.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Na sajmu "Partner 2023" predstavljene su krstareće rakete VILA 1 i 2 #alo #alodnevnenovine #sajamnaoružanja #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading