Pacovi ispred Hrama Svetog Save
Foto: Printscreen/Printscreen

Psi lutalice, mačke, golubovi, na ulicama Beograda nije retkost naići na životinje o kojima niko ne brine, ali scena ispred Hrama Svetog Save u kojoj je jedan gospodin koji između ostalog, hrani pacove, nije ni malo prijatna.

Upravo to je snimila jedna žena pa objavila na društvenim mrežama. Ona je zabeležila pacova kako se u ograđenom delu u dvorištu hrama Svetog Save penje na metalnu ogradu pa objasnila o čemu se radi, prenosi Blic.

Na instagram stranici serbialive_beograd ona je postavila snimak uz opis da neki čovek redovno, svako veče, hrani golubove i pacove odmah ispred Hrama.

- Dosta roditelja dovodi decu da se igraju tu, pa nek se pripaze. Na snimku se čuje žena, koja takođe snima, i komentariše kako je slala svim nadležnim ustanovama, ali da niko nikada nije izašao na teren - piše u objavi.

Žena koja se čuje na snimku govori da se pacovi nalaze u sred centra grada.

- Evo šta sve ispred Hrama Svetog Save mi gajimo i imamo, kazala je ona.

"Gde su rasli ovi svileni ljudi"

U komentarima su ljudi uglavnom komentarisali kako nije čudan slučaj da se ugleda neka životinja u prirodi, a i da "hranjenje životinja nije protivustavno i nije prekršaj".

- Gde su rasli ovi svileni ljudi, gde nema ni pacova ni golubova ni mačaka ni pasa.. i onda dođu u Beograd i sve im smeta. Vrati se na taj oblak sa kog si sišla, jedan je on komentara.

Drugi komentar je bio da "ova kao da je videla snežnog leoparda, a ne pacova".

- Sasvim normalna stvar na ovom svetu i pacov i mačka i pas i mi na kraju krajeva. Dragi Beograđani, ne treba da se iznenađujete, to je samo priroda tako podesila - dodao je drugi korisnik.

Jedan od komentara je bio da pacovi žive na ulici i da se hrane sami kao i ptice, insekti i ostale životinje… "Bilo bi čudno da se ispred hrama pojavio aligator ili neka panda recimo…"

- Ja mislio bengalski tigar kako je krenula da viče. Zamisli, pacov u centru grada. Pa šetaju po Ajfelovom tornju a neće tu…, još jedan je od mnogo komentara.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading