PRIPADNICI MUP-A NA TERENU, DETALJNO PROVERAVAJU SVAKI OBJEKAT Dojave o bombama stigle u osnovne i srednje beogradske škole (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Alo!

Reč je o osnovnim školama Branko Ćopić na Vidikovcu i Starina Novak u Knez Danilovoj, u samom centru Beograda.

U međuvremenu je javljeno i da je dojava o bombi stigla i u OŠ Drinka Pavlović, u Kosovskoj ulici, u centru Beograda ispod Skupštine.

Identična dojava stigla je i u ove škole: OŠ "Vasa Pelagić" u Kotežu, OŠ 20. oktobar 8 Novom Beogradu, OŠ Vuk Karadžić u centru grada, zatim sve škole u Obrenovcu, potom OŠ "Ujedinjene nacije", OŠ Danilo Kiš u naselju Stepa Stepanović.

Takođe iz Obrenovca javljaju da u nekim školama dece unutra nema, a da se za druge čeka odluka policije.

Đaci Zemunske gimnazije još nisu ušli na nastavu u prepodnevnoj smeni mada se zasad ne zna da li je ta srednja škola dobila istu dojavu kao nekoliko osnovnih.

Ista situacija je i u Prvoj beogradskoj gimnaziji.

Roditeljima je poručeno da decu u prvu smenu ne dovode a da će za popodnevnu smenu biti javljeno da li da deca dođu ili ne.

Podsetimo, prošle godine u Beogradu je u nekoliko navrata bilo dojavljivano da je u brojnim osnovnim i srednjim školama navodno postavljena bomba, a svaka dojava se ispostavila kao lažna.

Posle ovakvih dojava, MUP obavezno upućuje specijalno obučene KD ekipe sa psima da prekontrolišu objekat i dok se to ne uradi ulaska nema.

MUP je saopštio da je policija na terenu i da se radi na proverama svih ovih dojava.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading