BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU:  Auto-moto savez Srbije sa Opštinom Savski venac uručio besplatna auto-sedišta za skoro 150 mališana
Foto: Promo/Uroš Dedić

 

Nebojša Mandić je izjavio da mu je izuzetno drago što AMSS i ove godine učestvuje u akciji koja za cilj ima podizanje svesti o bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju.

“Drago nam je što smo ponovo u prilici da zajedno sa opštinom Savski venac pomognemo roditeljima koji su se ove godine odazvali u još većem broju, što samo pokazuje koliko je ova akcija važna. Auto-moto savez Srbije je uvek na raspolaganju kada je reč o aktivnostima usmerenim ka povećanju bezbednosti u saobraćaju, posebno onih najmlađih. Pored toga, posedovanje Super članskog paketa učiniće da roditelji sledećih godinu dana budu bezbrižni ukoliko im zatreba bilo kakva vrsta pomoći na putu u Srbiji i Evropi”, istakao je Mandić.

 

Miloš Vidović je istakao da veliki broj prijavljenih samo potvrđuje da su roditelji svesni da je bezbednost dece u saobraćaju imperativ.

“Bezbednost mališana i ujedno bezbrižnost roditelja je glavni cilj ove akcije. Raduje me što se naša opština podmladila, a mi ćemo nastaviti da među prioritetima u svom radu ubuduće imamo decu i brigu o njihovom lepšem odrastanju na Savskom Vencu”, rekao je Vidović.

Svi zainteresovani roditelji imali su priliku da se prijave od 10. do 24. februara 2023. godine i učestvuju u konkursu pod nazivom “Gradimo dobre navike”, kojim su i ove godine GO Savski venac i Auto-moto savez Srbije pokazali da brinu o bezbednosti najmlađih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading