Novi kontejneri u opštini Savski venac
Foto: JKP Gradska čistoća

Tokom sutrašnjeg dana u opštini Savski venac na terenu će ukupno biti zamenjena 134 klasična nadzemna kontejnera zapremine 1.1 metar kubni, sa isto toliko potpuno novih i funkcionalnih kontejnera, istog tipa i zapremine.

Nove sudove za odlaganje komunalnog otpada će dobiti sugrađani u ulicama: Oblakovskoj, Dobropoljskoj, Jovana Ristića, Bulevaru vojvode Putnika, Sitničkoj, Bulevaru vojvode Mišića, Topčiderskoj, Pionirskoj, Andre Nikolića, Augusta Cesareca, Rajka Mitića, Humskoj, Gornjačkoj, Iličićevoj, Prokopačkoj, Raškoj, Veljka Lukića Kurjaka i Milana Tepića.

Zamena starih, dotrajalih i oštećenih sudova za odlaganje komunalnog otpada novim obavlja se redovno, jer oni predstavljaju jednu od glavnih karika u održavanju higijene grada. JKP „Gradska čistoća“ apeluje na sve građane da pravilno odlažu otpad kako bi kontejneri što duže zadržali izgled i funkciju. Dovoljno je da u ove kontejnere ne odlažu šut i drugi građevinski otpad, kabasti otpad, nedovoljno ugašeni pepeo i žar što su najčešći uzroci oštećenja i izazivanja vatre koja dovodi do trajnog uništenja kontejnera.

Komentari (0)

Loading