PRVO SPECIJALNO IZDANJE STREET FOOD FESTIVALA OSVOJILO BEOGRAD
Promo

Festival je predstavio selekciju najboljih kobaja beogradske street food scene, a sočne i tople specijalitete pripremali su na licu mesta majstori svog zanata. Posetioci su mogli da uživaju u omiljenom specijalitetu koji se služio na razne načine, uz home made soseve, češke knedle ali i uz grčki tzatziki. Prijatni ambijent šarmantnog festivalskog prostora smeštenog ispod starog tramvajskog mosta na Sava promenadi, dodatno je ulepšao celokupni doživljaj posetilaca koji tvrde da su se na nekoliko sati izmestili iz Beograda u New York.

Festival je posetilo više hiljada posetilaca dnevno koji su uživali u kvalitetnom muzičkom programu za čiji je izbor bio zadužen čuvar dobrog zvuka - Rock Radio kao i DJ-evi sa gradske klubske scene ali mnogi su našli svoju zabavu i u festivalskom fun cort-u uz društvene igre poput stonog fudbala, pikada i beer ponga.

Street Food Festival Kobajeraj je jedan od prvih festivala u Evropi koji se opredelio da tokom svog programa maksimalno smanji plastični otpad, uz pomoć kompanije Ball Packaging Europe. Na Festivalu su se koristile Ball Aluminium Cup – čaše - napravljene od čistog aluminijuma, jer on može 100% da se reciklira i to neograničen broj puta sa minimalnim gubicima. Cilj ove inicijative je podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete Zemlje, na kome kompanija Ball Packiging Europe radi duži niz godina kroz projekat “Svaka limenka se računa”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading