VESIĆ URUČIO KLJUČEVE U SURČINU Obradovao samohranu majku i njenih devetoro dece
Sićve TV

Danas je narodni poslanik Goran Vesić, u Surčinu predao ključ od nove kuće desetočlanoj porodici Jelić. Naime, Nikolina Jelić poslednjih deset godina živela je kao podstanar odgajajući sama devetoro dece.

 

 

Na inicijativu opštine Surčin a uz pomoć sredstava koje su obezbedili Gorana Vesić i fondacija Gnezdo, na čelu sa direktorkom Tanjom Popović, Nikolina i njena porodica konačno su dobili svoj novi dom na koji su dugo čekali.

- Kada sam pre osam meseci bio u Surčinu sa svojom “Pokretnom kancelarijom”, tada me je predsednik opštine, Steva Šuša, upoznao sa problemom koji je imala desetočlana porodica Jelić. U tom momentu, porodica Jelić nije imala svoj dom i zaista se mučila sastavljajući kraj sa krajem. Tada sam doneo odluku, da zajedno sa svojim prijateljima u saradnji sa Fondacijom “Gnezdo” sakupimo sredstva i sagradimo kuću za ovu porodicu.

Evo nas ovde sada, osam meseci kasnije, porodica Jelić ima svoju kuću koja je potpuno opremljena, deca imaju svoje sobe i sve što im je potrebno. Zahvalan sam svima koji su u ovome učestvovali, pre svega opštini Surčin koja je dala svoj plac, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, sveštenicima Draganu i Slobodanu zatim ljudima iz opštine koji su radili na ovome kao i svim donatorima koji su dali novac, dakle svima onima koji su radili sve kako bi ova porodica bila srećna.

Ovo je dokaz kako svi možemo zajedno da činimo ovo društvo boljim i lokalna samouprava i crkva i ljudi dobre volje i da zajedno činimo dobra dela, što me čini srećnim - kazao je Vesić.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading