"DEČIJE LETNJE IGRE"  U Topčiderskom parku uskoro počinje manifestacija za najmlađe
Alo

Manifestacija će se održavati svake subote i nedelje u avgustu u Topčiderskom parku na platou ispred Кonaka kneza Miloša sa početkom od 16 časova. Otvaranje manifestacije je u subotu, 6.avgusta.

Celokupni program je besplatan, a najmlađi će moći da uživaju, druže se i zabave uz mađioničare, klovnove, maskote, predstave, sportske i umetničke zabave i radionice koje će voditi animatori.

Opština Savski venac poziva mališane da dođu na ,,Dečije letnje igre“ gde će upoznati nove drugare, steći nove veštine i dobro se zabaviti uz kvalitetno provedeno vreme.

Opština Savski venac veliku pažnju posvećuje najmlađim sugrađanima i zato organizuje kulturno-umetničke kao i zabavne manifestacije tokom cele godine. Upravo jedna takva manifestacija su ,,Dečije letnje igre“ koje se sada već tradicionalno održavaju svakog avgusta u Topčiderskom parku. Svake godine, desetine mališana uživaju i zabavljaju se kroz interaktivan program koji se organizuje u sklopu manifestacije. Tom prilikom, kroz plesne, likovne, sportske i ostale radionice stiču nove veštine i razvijaju kreativnost.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading