GRAĐANI POZVALI, VESIĆ STIGAO Provozao se preko novog nadvožnjaka u Batajnici i presrećan je! (VIDEO)
Foto: PREDRAG MITIC

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Ne znam zašto su mene zvali, možda zato jer su gledali kako sam dolazio dok se gradio nadvožnjak i rešavao probleme. Možda i zato jer su mnogi imali moj telefon dok se gradio i do mene je lako doći.

Možda zato što znaju da sam lično rešavao probleme sa izmeštanjem gasovoda, novih  vodovodnih instalacija, priključke na struju za napajanje semafora....

Možda i zato jer smo kada je firma koja je gradila nadvožnjak ušla u finansijske probleme odmah raskinuli ugovor i dali Beograd-putu da završi posao sa kratkim produženjem roka.

Možda jer znaju da sam, na predlog zemunske opštine, obezbedio novac i lično se angažovao da se izgradi 3,6 km duga obilaznica oko Intermodalnog terminala kuda će ići teretni saobraćaj dok i ta vozila ne budi mogla da koriste nadvožnjak.

Na njihov poziv prođoh, veoma srećan, kolima preko novog nadvožnjaka, iznad brze pruge, u Batajnici! Vidim da već automobili koriste nadvožnjak. Provozao sam se i 17. i 47. novom ulicom.

Drago mi je da je ovaj projekat, važan za četrdeset hiljada stanovnika Batajnice, koji sam radio i inicirao na predlog zemunske opštine, koji je koštao oko sedam miliona evra u prvoj fazi završen i da nadvožnjak, kao i ja sada, mogu da koriste putnički automobili. Na jesen, kada bude rešeno priključenje na Batajnički put, preko ovog nadvožnjaka krenuće i teretni saobraćaj.

I to je tako!"

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

24.07.2022 06:00

Bravo Vesicu, odlicno uradjeno, svaka cast!!!