VESIĆ O PIKSIJEVOM PREDLOGU: "Ivica Osim će dobiti ulicu u Beogradu kad proteknu tri godine od smrti"
Facebook printscreen

Vesić je na Fejsbuku naveo da je selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi predložio da Osim dobije ulicu u Beogradu "zbog svega što je učinio za naš sport i naš grad".

- Piksi mi je ovaj predlog izložio u razgovoru koji smo vodili pre njegovog puta u Sarajevo na sahranu Ivice Osima. Grad Beograd prihvata Piksijev predlog i Ivica Osim će dobiti ulicu u našem gradu čim protekne tri godine od njegove smrti. Odluka će biti doneta u međuvremenu - naveo je Vesić.

On je dodao da je zahvalio Piksiju, u ime Beograda, na predlogu koji je uputio.

- Razgovarali smo o tome da se što pre realizuju predlozi Fudbalskog saveza Srbije, podneti pre nekoliko godina, da ulice u Beogradu dobiju Miljan Miljanić i Miloš Milutinović - dodao je Vesić.

Selektor fudbalske reprezentacije prethodno je naveo da je, uoči puta za Sarajevo, razgovarao sa čelnim ljudima grada Beograda i da je gotovo izvesno da će jedna od ulica u Beogradu dobiti ime po Ivici Osimu.

Osim, koji je preminuo 1. maja u austrijskom gradu Gracu nekoliko dana pre 81. rođendana, sahranjen je juče na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading