HAJDE DA SE SRETNEMO – JEVREMOVA ULICA SUSRETA
GO Stari grad

Pod sloganom ”Hajde da se sretnemo” u periodu od 10 do 18 časova u Jevremovoj ulici, na potezu od Višnjićeve ulice do ulice Knjeginje Ljubice, održaće se raznovrstan program.

Od svog osnivanja, ova popularna manifestacija promoviše komšijsku slogu, dobro druženje i prave vrednosti. Krovna ideja ovogodišnje manifestacije jeste obezbeđivanje novčane pomoći organizaciji NURDOR, koja će sredstva iskoristiti za opremanje nove roditeljske kuće u Beogradu koju će koristiti onkološki pacijenti koji dolaze na lečenje u našu prestonicu.

HAJDE DA SE SRETNEMO – JEVREMOVA ULICA SUSRETA

GO Stari grad

 

 

”Starograđani su oduvek bili odgovorni prema zajednici u kojoj žive, a neretko su upravo sa ovog mesta poticale različite inicijative koje su mnogima promenile živote” istakao je Radoslav Marjanović, predsednik GO Stari grad i pozvao sve sugrađane da na opštinskom štandu tog dana kupe suvenire i slatkiše i na taj način pomognu rad ovog udruženja. Radionice, predstave, koncerti, Jevremov defile, samo su neki od razloga zbog kojih u nedelju treba da prošetate jednom od najlepših dorćolskih ulica sa svojom porodicom.

Za one koji aktivno brinu o životnoj sredini, obezbedili smo punkt za recikliranje plastike, a svi zainteresovani imaće priliku i da doniraju krv ukoliko budu želeli. Neka humanost pobedi! Celokupan program manifestacije možete pogledati na sajtu GO Stari grad kao i na društvenim mrežama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading