VESIĆ Povređenima na beogradskoj pijaci biće isplaćena odšteta, najvažnije je da niko nije poginuo!

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas pijacu "Stari Merkator", unutar koje se obrušila oplata od ventilacije. On je tom prilikom precizirao da je povređeno četvoro lica i zahvalio Hitnoj pomoći, vatrogascima i svima na brzoj intervenciji i spasavanju ljudi.

BeoInfo

 

- "Gradske pijace" imaće obavezu da stupe u kontakt s porodicama povređenih, kako bi im se pomoglo. Svim povređenima biće isplaćena odšteta bez odlaska na sud, jer je reč o zakupcima koji su bili na svom radnom mestu. Sačekaćemo istragu policije i Sektora za vanredne situacije o detaljima šta se dogodilo, a nakon toga videćemo da li ima osnove za pokretanje postupka kad je reč o odgovornosti. Ne mogu unapred o tome pričam. Najvažnije je da su ljudi zbrinuti, da su dobili adekvatnu medicinsku pomoć i da niko nije poginuo - rekao je Vesić.

BeoInfo

 

Vesić je podsetio da je ovaj objekat star, te da nije sređivan otkad je napravljen.

- Čuo sam se s ljudima iz Urgentnog centra i niko nije životno ugrožen, što je najvažnije. Jedna osoba je teže povređena, odnosno zadobila je lom ruke i posekotine, a ostale osobe su lakše povređene - istakao je zamenik gradonačelnika.

Komentari (0)

Loading