VESIĆ NAJAVIO TENDER ZA VODOVOD U GROCKOJ Radovi će trajati 18 meseci
Facebook

- U Umčarima smo rekonstruisali glavne puteve ka Pudarcima i Dražnju i 12,5 kilometara atarskih puteva, zamenjene su azbestne vodovodne cevi do rezervoara Crnogorci, regulisana je 1/3 korita Jezerac i rekonstruisan je krov na ambulanti.

Dogovorili smo se da počne izgradnja vrtića čija je vrednost 25 miliona dinara. Do kraja novembra Grad Beograd raspisuje tender vredan 4 milijarde dinara za izgradnju 6. i 7. etape regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac u okviru koga gradsku vodu dobijaju Umčari, Pudarci, Dražanj, Kamendol i Živkovac - napisao je on o čemu je razgovarao sa građanima.

Kako je dodao, očekuje se da izvođač radova bude izabran do februara, a rok za izvođenje radova je 18 meseci.

VESIĆ NAJAVIO TENDER ZA VODOVOD U GROCKOJ Radovi će trajati 18 meseci

Facebook

 

 

Vesić je obavestio građane Dražnja da sledeće nedelje počinje rekonstrukcija ulice Narodnog fronta, dužine 1,2 kilometara, sa trotoarima i betonskim kanalom.

- U Živkovcu je već rekonstruisana centralna ulica dužine 1,5 kilometara i asfaltirano 5,6 kilometara atarskih puteva, a najavio sam da je Grad Beograd obezbedio 9 miliona za izgradnju nove osnovne škole kao i 43 miliona dinara za izgradnju sekundarne vodovodne mreže.

Obećao sam i dečije igralište kao i da će Grad sledeće godine da izgradi mesnu zajednicu i klub penzionera čim pronađu plac - objasnio je Vesić i izrazio svoje zadovoljstvo trenutnom situacijom rečima - Srećan sam jer rešavamo probleme i činimo svaki deo grada boljim mestom za život. Beograd pobeđuje!

VESIĆ NAJAVIO TENDER ZA VODOVOD U GROCKOJ Radovi će trajati 18 meseci

Facebook

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading