GORAN VESIĆ PORUČIO SUGRAĐANIMA Pomoći ćemo svima kojima je pomoć potrebna!
BeoInfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić zajedno sa gradskom sekretarkom za socijalnu zaštitu Natašom Stanisavljević posetio je porodicu Dimić u surčinskom naselju Progar, koju čini majka Jelena s petoro dece.

Kako je tom prilikom precizirao, Jelena sama podiže decu, zbog čega grad želi da joj pomogne. 

GORAN VESIĆ PORUČIO SUGRAĐANIMA Pomoći ćemo svima kojima je pomoć potrebna!

BeoInfo

 

 

– Objasnili smo joj koja sve prava ima po odlukama grada, jer pomažemo ne samo socijalno ugrožene porodice, nego i one sa više dece. Srećan sam što sam upoznao tu ženu, koja je prava majka hrabrost, puna optimizma i koja se bori da svoju decu podigne i da im pruži sve što može. Siguran sam će ona to i uspeti, uz stipendiju za decu, pomoć preko Centra za socijalni rad, zaposlenje kao gerontodomaćica, što ćemo omogućiti, jer na nama je da joj pomognemo maksimalno koliko možemo – rekao je Vesić.

Nataša Stanisavljević je pojasnila da socijalna zaštita podrazumeva i terenski rad, jer se na taj način najbolje čuju problemi ljudi i dobija se najbolji uvid u situaciju. 

GORAN VESIĆ PORUČIO SUGRAĐANIMA Pomoći ćemo svima kojima je pomoć potrebna!

BeoInfo

 

 

– U kontaktu s ljudima i na osnovu anketiranja možete videti i da li je potrebno pokrenuti i neka nova prava i usluge, koja bi bila korisna građanima – rekla je Stanisavljević.

Vesić je zajedno sa saradnicima deci i majci ovom prilikom podelio poklone, između ostalog lap-top, tablete, edukativne i druge igračke. 

Događaju su prisustvovali predsednik opštine Surčin Stevan Šuša i glumac Svetislav Goncić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading