VESIĆ IZRIČIT Stav Beograda je jasan - privreda mora da radi
BeoInfo

"Pominje se mogućnost uvođenja kovid propusnica. Što se Beograda tiče, naš stav je jasan - privreda mora da radi. Nikada se nećemo složiti sa nekakvim restrikcijama kada je u pitanju radno vreme ili skraćenje rada privrede, jer privreda mora da radi, država tako puni budžet, iz tog budžeta se grade bolnice, kupuje oprema...", rekao je Vesić za Tanjug.

Kakve će zdravstvene, epidemiološke mere biti donete to, dodao je, nikada nije zavisilo od Grada Beograda već od lekara, Gradskog zavoda za javno zdravlje i drugih nadležnih institucija.


"Da li će oni insistirati na tome da u restorane mogu da ulaze samo oni koji su vakcinisani ili ne, u to se Grad ne meša niti ima pravo da se meša. Ono što mogu da kažem to je da smo tokom aprila imali predlog vlasnika noćnih klubova da na ta mesta mogu da dolaze samo vakcinisani, tada to nije prošlo", rekao je Vesić.

Ponovio je da Beograd samo insistira na tome da se radi jer, kako kaže, više nemamo luksuz da dozvolimo da privreda ne radi.

"Naša privreda je u usponu i moramo da iskoristimo ovaj trenutak kako bi što bolje ekonomski stajali kao zemlja, jer onda ima novca za sve što nam je potrebno kao narodu", dodao je Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading