VESIĆ RADI PUNOM PAROM Sa svojom pokretnom kancelarijom danas posetio Lazarevac (FOTO)
BeoInfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas sa saradnicima opštinu Lazarevac, a u njegovoj pokretnoj kancelariji u okviru akcije „Beograd pobeđuje” građani Velikih Crljena i samog Lazarevca mogli su da iznesu svoje sugestije i da razgovaraju sa njim. Kako je tom prilikom najavio, za 30 dana počeće izgradnja kanalizacije u Velikim Crljenima, kao i fabrike za preradu otpadnih voda. Ovo je deo projekta „Čista Srbija” Vlade Republike Srbije i Narodne Republike Kine, pojasnio je Vesić. 

– Radimo 52 kilometra kanalizacije, celu fabriku za preradu otpadnih voda, a kasnije će se i druga naselja priključiti na tu kanalizacionu mrežu, među kojima su Stepojevac i Sokolovo. Pored toga, razgovarali smo o izgradnji nove fiskulturne sale u OŠ „Sveti Sava” i to će raditi zajedno opština i grad. Ova sala će biti završena tokom sledeće godine, te će deca Velikih Crljena imati uslove kao i druga deca. Razgovarali smo i o putu za Junkovac, koji je obećan kada smo premijerka i ja bili ovde na vakcinaciji i to treba da rade „Putevi Srbije”, u čiji program je put uvršten. Pričali smo i o rekonstrukciji pijace u Velikim Crljenima, a radiće se pijaca i u Lazarevcu – precizirao je Vesić.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo zbog novog vida komunikacije. 

– Danas smo sa saradnicima, na čelu sa Goranom Vesićem, na otvorenom razgovarali ne samo sa građanima Mesne zajednice Veliki Crljeni, nego i sa građanima susednih mesnih zajednica. Upoznali smo ih sa svim šta je urađeno, kao i sa planovima za ono šta će se raditi. Čuli smo njihove potrebe. Obezbedili smo sredstva za izgradnju kanalizacione mreže, opština finansira pedeset odsto za izgradnju fiskulturne sale, a dogovoreno je i da se napravi moderna veletržnica na delu gde se nalazi pijaca. Mislim da će ovo biti opravdana ulaganja. Do sada smo s građanima razgovarali u kancelarijama u opštini, na zborovima građana, ali ovo je nešto novo i zadovoljan sam odzivom ljudi koji su došli danas. Na ovaj način se može odgovoriti potrebama građana i opravdati njihovo poverenje – istakao je Stević. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading